Plaiesu Tudor

sanztotTudor Plaiesu a absolvit Universitatea de Arta Bucuresti si are la activ o experienta de peste 15 ani. Lucreaza grafica, pictura murala si de sevalet, gravura, ilustratie si coperta de carte, fotografie. Stapaneste cu excelenta tehnicile vechi si lucrarile sale de grafica reflecta aceasta maiestrie, fie ca este vorba de creion, penita, gravura, acuarela si laviu sau tehnici mixte.
A lucrat pictura monumentala in spatii diverse, in tehnici diverse (fresca, ulei pe perete, acrilic pe perete sau lemn). Lucrarile sale de mari dimensiuni se afla in hoteluri, institutii, restaurante, cluburi, resedinte particulare, birouri: Castel Film, Coca-Cola, Hotel Z, Ageless Club, case de avocatura, spitalul veterinar Marco Vet, Chateau de Calvieres Franta.
Artistul a lucrat ilustratie si coperta de carte (colectiile integrale Arthur Conan Doyle, Lev Tolstoi, Dostoievski, Alexandre Dumas  de la Adevarul Holding), dar si ilustratie de presa (Ziarul Financiar).
Tudor Plaiesu este un excelent portretist, fiind recunoscut pentru maiestria sa in realizarea portretelor de copii, dar si pentru proiectele sale de portret de animale.
Lucrarile sale se afla in colectii private in Romania, Franta, Italia, Belgia. Expozitii personale (Hilton, 2009, business event), expozitii de grafica de grup (Atelier 35).
Facebook: Tudor Plaiesu- Visual ArtistSanziene4 sanziene3 sanziene1 sanziene2