« Piriviri din tuse » Maurice Christian @ Alandala

21.01_Alandala_Vernisaj_Maurice ArtMiercuri  21 ianuarie ora 19:30, va invitam la vernisajul expozitiei « Piriviri din tuse » semnate de artistul Maurice Christian.
Maurice Christian nu a studiat arta la facultate sau la vreun curs ci a inceput sa picteze spontan pentru ca “se plictisea”. Curand aceasta ocupatie a inceput sa-l pasioneze tot mai mult incat astepta cu nerabdare momentul in care avea putin timp liber pentrul el si culorile sale.

Desi lucreaza mult la un job care nu are legatura cu pasiunea sa, in putinul timp liber prefera sa picteze in loc sa se odihneasca. E un adevarat artist care se hraneste cu euforia creatiei.  Fiecare lucrare incepe in acuarela iar ulterior e prelucrata digital.

“Am inceput sa pictez de un an si jumatate. A fost o experienta frumoasa pentru ca imi placea ce faceam. M-au pasionat dintotdeauna chipurile oamenilor si am inceput sa schitez cele care-mi atrageau atentia. In general pictez noaptea si cand am putin timp liber. Incurajarile prietenilor artisti din afara m-au ajutat sa continui cand am avut ezitari. Daca ar fi sa schimb ceva in viata mea, as schimba jobul, sa fac doar ceea ce imi place, sa desenez.” Maurice Christian

Aici puteti vedea lucrarile lui : Maurice Art
Vernisajul va avea loc Miercuri, 21 ianuarie, la 19:30 in Alandala.

Seara va fi completata de un moment muzical inedit al unor artisti la inceput de drum, un trio care imbina muzica traditionala irlandeza cu cea contemporana, la care se adauga nuante de varietate muzicala.

Intrarea este libera.

Lucrarile vor fi expuse in Alandala pana pe 11 Februarie.