OGLINDIRI – LARISA MELNIC @ DanaArtGallery și Galeria Odeon

larisa melinic
DanaArtGallery și Galeria Odeon vă invită să vizitați expoziția de pictură cu numele OGLINDIRI semnată de LARISA MELNIC, artist plastic.
Vernisajul va avea loc pe 25 aprilie, ora 19, Teatrul Odeon, foaierul sălii studio, la Galeria Odeon, Caleea Victoriei, nr 40-42, București.
“Proiectul OGLINDIRI format dintr-o serie de lucrări, în care se evidențiază personajul feminin reflectat în oglindă subliniază căutarea eului ființei oglindite.  Astfel, oglinda e un “ochi” străin în care căutăm adevărul despre noi si reprezintă  un obiect cu valoare revelatoare ce reflectă personalitatea interioară a privitorului și întalnirea cu propria conștiință. Realitatea și adevarul se întind dincolo de capacitățile noastre de percepție evocând ideea lumii transcendente. Metaforă a artei, oglinda marchează simbolul cunoașterii, punctul de plecare a tuturor dedublărilor, însa lipsite de consistență. Chiar dacă imaginea reflectată în oglindă este una virtuală noi o percepem ca un lucru real, ca un alt eu, un eu care iți este prieten confident și iți poate răspunde la toate întrebările și iți arată ce știi și ce nu știi despre tine. Cum este posibil? Prin oglindire, prin evocararea subconștientului ce poate descoperi noi forțe și răspunsuri în interiorul nostru.
Ce văd în oglindă sunt chiar eu?
Da și nu! ”
Absolventă a Universitații Naționale de Artă București, secția Pictură, artistul plastic Melnic Larisa, în prezent urmează studii masterale în cadrul aceleași universități și a participat la numeroase expoziții de grup.
Expoziția poate fi vizitată între 25 aprilie și 15 mai 2016.