Expozitia “Concertul primaverii” @ galeria Labyrinth

Expozitia “Concertul primaverii” organizata la galeria Labyrinth (Education Point) – Bucuresti  va reuni un numar de 33 artisti din intreaga tara dar si o tanara pictorita din China. Vor fi prezenti cu lucrari de simeze atat artisti debutanti cat si artisti deja cunoscuti. Noutatea  acestui eveniment consta nu numai in diversitatea de stiluri si tehnici abordate de artisti, dar si de acordarea de premii, si anume: premiul pentru cea mai indragita lucrare (votata de public) si premii pentru debut (prima expunere in cadrul unei expozitii), dorind astfel incurajarea si promovarea de noi artisti.
“Trebuie sa ne conectam interiorul cu lumea exterioara, sa ne surprindem pe noi insine in fiecare zi, daca in fiecare clipa nu se poate, sa facem din pasiunea pentru frumos o alta dimensiune atemporala, sa stergem barierele de orice fel ar fi ele si sa putem  crea un flux de energie pozitiva, un magnetism in care incet, incet sa-i cuprindem pe toti cei din apropierea noastra si sa le umplem ochii si sufletele de frumos, fie chiar si cu “forta” daca va fi nevoie. Si mai presus de toate sa ramanem constanti in iubirea noastra pentru frumos” declara dna. Adina Moldova Titrea – curatorul expozitiei.
Va asteptam alaturi la vernisajul ce va avea loc joi, 16 februarie 2017, ora 18, intr-o atmosfera sincera si deschisa, inconjurati de lucrarile de pe simeze dar si de nemumarate flori, gratie bunavointei dnei. Liliana Masgras de la firma Andeli Design care ne va oferi o demonstratie de aranjamente florale. IMG_13e69