“Mozaic de vacanta” @ Casa Fr. Schiller

Afis MozaicExpozitia de pictura, fotografie si arta decorativa “Mozaic de vacanta”, va fi gazduita de Casa Fr. Schiller in perioada 12 – 26 septembrie 2017 si va reuni un numar de 22 de artisti plastici din intreaga tara. Artistii participanti la expozitie sunt: Atena Corlateanu, Mariana Baitelu, Cerasela Dragos, Cristiana Catuneanu, Dorin Apreutesei, Dan Marian Geleletu, Iulian Rugina, Stefan Serban, Luminita Savulescu, Alina Pocian, Anamaria Lupulescu, Catrinel Alexe, Emilia Trandafir, Raluca-Ioana Enachescu, Alexandru Cristian Popescu, Crina Maria Nemes, Victoria Soare, Lia Aciobanitei, Marieta Raceala, Cristina Maria Voicu, Mihaela Rotaru si  Adina Moldova Titrea.
Inspirate din calatoriile artistilor, lucrarile prezente pe simeze sunt in general peisaje in tehnici si maniere de lucru diferite, care ne readuc parfumul si linistea zilelor de vacanta. Conectandu-se cu natura, cu bucuria pe care o ofera  descoperirea unor locuri noi, artistii prin sensibilitatea lor, pot observa ceea ce ochii altora nu pot vedea si apoi sa transpuna in lucrarile lor, mesajul plin de frumos si sinceritate.
“Trebuie sa ne conectam interiorul cu lumea exterioara, sa ne surprindem pe noi insine in fiecare zi, daca in fiecare clipa nu se poate, sa facem din pasiunea pentru frumos o alta dimensiune atemporala, sa stergem barierele de orice fel  ar fi ele si sa putem crea un flux de energie pozitiva, un magnetism in care incet, incet sa-i cuprindem pe toti cei din apropierea noastra si sa le umplem ochii si sufletele de frumos, fie chiar si cu “forta” daca va fi nevoie. Si mai presus de toate sa ramanem constanti in iubirea noastra pentru frumos” declara dna. Adina Moldova Titrea – curatorul expozitiei.
Vernisajul va avea loc in 12 septembrie 2017, ora 18.  Cuvant de deschidere: domnul Marius Tita – critic de arta.
Expoziţia va fi deschisă în perioada 12 – 26 septembrie  2017. Program de vizitare luni-vineri, intre orele 10-17. Intrarea libera.